top of page

Louhi osallistuu Väläkkyvä jäläki -runoviikkoon: runokilpailu ja runotapahtuma

Louhi osallistuu myös Väläkkyvä jäläki -runoviikkoon seuraavalla kahdella tavalla:

1) su 17.4. klo 15: Sotakesä -44 Lausuntataiteilija Anna-Liisa Alanko, Arto Tarkkonen, harmonikka ja laulu, ohjaus Hannele Autti Esitys pohjautuu Anna-Liisa Alangon vuonna 2011 ilmestyneeseen samannimiseen kirjaan. Kirjassa ja esityksessä kuvataan lapsen tuntoja kotirintamalla sota-aikana Hankasalmen Säkinmäellä. Tositapahtumiin pohjautuva fiktiivinen, proosarunoista koostettu koulutytön kertomus ylettyy keväästä syksyyn, toukokuusta syyskuuhun. Kertomus on voimakas ajankuvaus työstä ja toimeentulosta, keinottelusta ja kekseliäisyydestä, naapuriavusta, mustasta pörssistä ja vaihtokaupasta - ja siitä miten keskisuomalainen kylä elää elämäänsä valittamatta, vaikeuksista huolimatta. Liput 12 €. Kahvio.

2) Louhi-runokilpailu, aiheena Ystävyys

Kulttuuriyhdistys Louhi ry. järjestää maakunnallisen nuorille ja aikuisille suunnatun Louhi–runokilpailun, jonka aiheena on Ystävyys.Kilpailuaika on 7.4.-31.5.2016.

Kilpailu on avoin kaikille Pohjois-Karjalan 6-100 -vuotiaille. Runojen aihepiiri on Ystävyys. Sarjat ja palkinnot:

Vellamo-sarja alle 15 v. Palkinto 50 € Tiera-sarja 16-18 v. Palkinto 75 € Louhi-sarja 19-100 v. Palkinto 100 € Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä 7.6.2016 mennessä. Muille kilpailijoille ei erikseen ilmoiteta sijoitusta. Tuomaristoon kuuluvat: pohjoiskarjalainen kirjailija/runoilija sekä kaksi Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n edustajaa. Runokilpailun voittajat ja heidän runonsa julkistetaan 17.6.2016 klo 14 Louhitalolla (Heintie 16, Enon Louhioja) alkavassa Louhi-runokilpailun julkistamistilaisuudessa.

Osallistumisohjeet: Valitse paras tai parhaimmat runosi (max 5 kpl) ja lähetä ne 31.5.2016 mennessä nimimerkillä Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n osoitteeseen: Louhi-runokilpailu/Kulttuuriyhdistys Louhi ry./ Purokyläntie 15, 81200 Eno. Sulje nimesi ja yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä oma sarjasi) erilliseen kirjekuoreen, jonka päällä on nimimerkkisi. Laita tämä nimimerkki myös runopapereihin.Runot tulee kirjoittaa koneella yhdelle puolelle paperia. Käsinkirjoitettuja töitä ei lueta. Kilpailutöitä ei palauteta, joten lähettäjän kannattaa ottaa niistä kopiot itselleen.Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista runoja. Kilpailua ovat tukemassa kulttuuriyhdistys Louhi ry, Enon Osuuspankki, Suomen Kulttuurirahasto Pohjois-Karjalan rahasto ja Joensuun kaupunki. Koko tapahtumakokonaisuuden tuottaa Maarianvaaran Ohjelmapaja www.ohjelmapaja.fi Henry Räsänen, info@maarianvaara.net puh. 0400 911 532.Maarit Hämäläinen-Koljonen, maarit.hamalainen-koljonen@opaasi.fi puh. 040 579 5957 Liity Väläkkyvä jäläki –Facebook-ryhmään:

Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page