top of page

Louhiteatteri esittää: Ruokahissi


Enolainen Louhiteatteri esittää keväällä 2016 näytelmän Ruokahissi, joka on Harold Pinterin kirjoittama pienoisnäytelmä. Louhiteatteriin näytelmän on sovittanut sekä ohjannut Jaakko Tohkanen.

Miten pitkälle ihminen on valmis menemään toteuttaakseen esimiehensä määräyksen? Kuka tai mikä taho ohjailee meidän tekemistä ja eloa? Olemmeko vain pelinappuloita joidenkin vaikutusvaltaisten ihmisten pelissä?

Ruokahissi voi olla tarina pettämisestä, lojaalisuudesta tai sitten vain kuvaus erään ammattiryhmän työpäivästä. Ruokahissi voi olla myös testi. Mistä ruokahissi sitten kertoo? Näkemyksiä on yhtä paljon, kun on katsojiakin, ja hyvä niin.

Rooleissa ovat Matti Tohkanen (Ben) ja Erkki Laakkonen (Gus). Puvustuksesta vastaa Tarja Männistö-Laakkonen, lavastuksesta Louhen työryhmä sekä Anna Gröhn, valosuunnittelusta ja esitystekniikasta Mira Tolvanen.

Näytelmä saa ensi-iltansa Louhitalolla helatorstaina 5. toukokuuta. Kaikkiaan Louhiteatteri esittää 9 näytöstä toukokuun aikana.

”Äitini Marja Tohkanen ohjasi tämän Harold Pinterin pienoisnäytelmän Louhiteatterin edeltäjälle Lutikkateatterille 80-luvun loppupuolella. Seurasin syystä tai toisesta lähes jokaisen harjoituksen ja esityksen. Se oli minulle ensimmäinen konkreettinen kosketus teatterintekoon ja sillä tiellä ollaan edelleen. On suuri ilo ja kunnia tuoda ruokahissi jälleen pohjoiskarjalaisen teatteriyleisön nähtäväksi.” – Jaakko Tohkanen, ohjaaja

Esitysaikataulu:

Enon Louhiojan Louhitalo, os. Heintie 16 (Joensuu)

Ensi-ilta helatorstaina 5.5.2016 klo 17

Muut esitykset: la 7.5. klo 17

su 8.5. klo 17

pe 13.5. klo 19

la 14.5. klo 17

su 15.5. klo 17

su 22.5. klo 17

la 28.5. klo 17

su 29.5. klo 17

Lippujen hinnat: 10 €

Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 8 €

Näytelmää ei suositella alle 12-vuotiaille.

Esitys kestää noin yhden tunnin ajan. Näytelmässä ei ole väliaikaa, mutta Louhen teatterikahvio avautuu puoli tuntia ennen esitystä ja on avoinna myös esityksen jälkeen.

Lippuvaraukset ja tiedustelut: louhiteatteri@gmail.com tai 045 7845 0340 (mieluiten klo 16 jälkeen)

Lisätiedot: www.louhitalo.fi

Esitysoikeudet: Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy

Tuotanto: Kulttuuriyhdistys Louhi ry/Louhiteatteri

Tukemassa:

Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page