top of page

Louhi ry ja Louhiteatteri juhlistavat 10-vuotista taivaltaan

Louhelle oma limonadi "Louhen kuohu". Kulttuuriyhdistys Louhi ry ja Louhiteatteri juhlistavat 10-vuotista olemassa oloaan tekemällä ikioman limonadin Louhitalolle.

Louhitalon kahvilasta saa nyt tätä limonadia - Louhen ikiomaa limonadia "Louhen Kuohua". Ensimmäinen erä on saapunut Louhitalolle tätä iki-ihanaa mustaherukanlehtilimonadia, joka sopii erinomaisesti myös juhlajuomaksi! Louhen Kuohulla Louhi ry ja Louhiteatteri juhlistavat 10-vuotista olemassaoloaan. Sen lisäksi, että limonadi on herkullista, on etikettikin aivan erityinen: etikettiä varten järjestimme avoimen taide-etikettikilpailun, jonka voitti Jorma Riikonen teoksellaan "Kevät".

Etikettejä oli tekemässä kolmessa eri maksuttomissa työpajoissa kahdeksan eri henkilöä. Etiketti-kilpailuun sai osallistua vapaasti kuka vain ehdottamalla etikettiin maalausta. Etiketti-ehdotuksia tuli yhteensä 11 ehdotusta.

Työpajoissa tehtiin teoksia liittyen Pohjan Akan -teemaan liittyen (koska Louhitalosta on kyse - Pohjan Akan toinen nimi on Louhi!). Työpajoja ohjasi kuvataiteilija Tuija Hirvonen-Puhakka. Osasta etiketti-kilpailuun osallistuneista teoksista on tarkoitus teettää Louhitalolle vielä kortteja jatkossa.

Limonadi on tehty Honkajoen panimossa, joka on pienpanimo.

Ainekset: mustaherukanlehti, vesi, sitruunahappo, sokeri, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaati, askorbiinihappo.

Louhen Kuohua saa 4 euron hintaan/pullo Louhitalolta kesäkahvilasta, joka toimii taidenäyttelyiden yhteydessä.

Näyttelyt ja kahvila ovat auki 4.7. - 7.8. su-pe klo 11-17 ja la klo 11-15.

Osoite: Louhitalo, Heintie 16, Eno


LISÄTIEDOT: Kulttuuriyhdistys Louhi ry / varapuheenjohtaja Tuula Tirronen, puh. 045 314 7113

Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page