top of page

Muistaminen -monologi 28.1.2017 klo 14 Louhitalolla

Lauantaina 28.1.2016 klo 14 Louhitalolla:

-monologi-

Käsikirjoitus Joni Kuokkanen

Ohjaus ja dramaturgia Mikko Bredenberg

Esiintyjä: Joni Kuokkanen

Liput 10 euroa.

Kahvio avoinna.

”Tää esitys käsittelee mun muistoja ukista. Tää käsittelee mun ja mun ukin suhdetta. Tää esitys käsittelee varmaan myös pienen pojan yritystä olla kommunikaatiossa poissa olevan ukin kanssa. Ja ehkä tää esitys käsittelee myös sitä, että miksi minä nyt edelleen kysyn, että mikä saa pienen pojan menemään ukin luo, vaikka ukki ei oikeastaan puhu mitään. Ainakaan mulle.” (prologi)

”Muistaminen” on dokumenttiteatterin keinoin tehty monologi. Aihe on tekijälleen omakohtainen, mutta laajenee käsittämään laajempia, kipeitä aiheita: sotaa, mielenterveyden järkkymistä, sukupolvien välistä kuilua, asioiden jatkuvuutta. Pieni poika ja aikuinen mies vuorottelevat kertojana, muistot ovat kirkkaita ja ehdottomia, hauskoja, kipeitä. Missä olet, ukki. Kuka olet?

Teos on kolmiosainen:

1. Esiintyjä ottaa katsojat vastaan esiintymispaikan ovella.

2. ”Muistaminen”-monologiesitys, kesto n. 35 min.

3. Aikaa keskustelulle, jos aihe herättää muistoja/ kysymyksiä.

Esitys on saanut ensi-iltansa Turussa 3.9.2016.

Tuotanto: Teatteri Ulan Bator ry.

”Muistamisia”-monologiesitys osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. ”Muistamisia”- esityksen tiedotuksessa/markkinoinnissa olemme oikeutettuja käyttämään juhlavuoden virallista logoa. Koko ohjelma on nähtävillä osoitteessa: suomifinland100.fi/tehdaan-yhdessa/tulevaa-ohjelmaa/.

Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page