Kohta tätä saa: kahvikuppi Enon kotiseutuvaakunalla!

June 13, 2017

Tällä kertaa olemmekin liikkeellä kotiseutukulttuurin edistämisasialla! Olemme nimittäin saaneet ihan virallisen luvan käyttää Enon kotiseutuvaakunaa eli entisen Enon kunnan rakasta vaakunaa Louhitalolla. Nyt olemme puuhamassa ensinnä häthätää kahvimukeja, joita koristaa tämä uljas majava.

 

Tahotko siekii tällaisen mahtavuuden aamupalapöytääsi? Toisin sanoen: sikäli mikäli majavakuppi kiinnostaa, niin tilaapa tästä ennakkotilauksena muki itelles!

 

Hinta on 20 euroa ja mukin saa Louhitalolta kätehensä viimeistään silloin kun Louhitalon kesäkahvila ja Art Today -taidenäyttely avautuupi, mikä on 15.7.2017 (toim.huom. mutta nyt näyttää siltä, että mukit saataisiin Louhitalolle jo Jukolaan mennessä eli 17.6. mennessä!). Eipä muuta tällä kertaa kuin että eikun mukiloita odotellessa!

 

PS. Sanomattakin selvää, mutta sanottakoon silti, että mukin tilaamalla tuet Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n harjoittamaa kulttuuritoimintaa ;)

 

 

 

 

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n hallitus on tänään päättänyt, että Louhiteatterin Lokki-näytelmän esitykset 21.3.-26.4.2020 Enon Louhitalolla PERUTAAN ko...

Tiedote 14.3.2020: Louhiteatterin kevään esitykset peruutetaan

March 14, 2020

1/2
Please reload

Uusimmat kirjoitukset

January 31, 2020

Please reload

Search By Tags