Soivat sunnuntait Louhitalolla

September 20, 2017

Soivat sunnuntait ovat alkaneet Louhitalolla!

 

Louhitalolla (Heintie 16, Enon Louhioja) järjestetään syyskaudella Soivat sunnuntait –konserttien sarja.

 

Ensimmäinen konsertti oli 17. syyskuuta, jolloin Louhitalolla vieraili kansanmuusikko Emilia Kallosen luotsaama Loihu-yhtye. Loihu toi nähtäväksi ja kuultavaksi vanhan kalevalaisen häärituaalin keskeisimmät laulut ja itkuvirret. Perinteen mukaisesti hääseremonian keskiössä on morsian ja hänen siirtymänsä suvusta toiseen. Morsiamen ympärillä hyörivät perheyhteisön naiset. 

 

Soivat sunnuntait -konsertit jatkuvat

Muut Soivat sunnuntait –konsertit ovat 15.10., jolloin vieraina ovat Erkki Räsänen ja Henry Räsänen Elegia – Eino Leinoa laulaen ja lausuen –esityksellään sekä 17.12., jolloin esiintyvät Marko Tuovinen ja Jelena Tuovinen Joulurauhaa –konserttikokonaisuudellaan.


Soivat sunnuntait –konsertit järjestävät yhteistyössä Rantalan virta –kulttuuriyhdistys ry ja kulttuuriyhdistys Louhi ry Louhiojan kylänväen tukemana sekä Joensuun seudun Leader-yhdistyksen toiminta-avustuksen turvin.

 

 

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n hallitus on tänään päättänyt, että Louhiteatterin Lokki-näytelmän esitykset 21.3.-26.4.2020 Enon Louhitalolla PERUTAAN ko...

Tiedote 14.3.2020: Louhiteatterin kevään esitykset peruutetaan

March 14, 2020

1/2
Please reload

Uusimmat kirjoitukset

January 31, 2020

Please reload

Search By Tags