Kutsu 6.12. itsenäisyyspäivän tilaisuuteen Louhitalolle

November 23, 2017

Kutsumme Louhitalolle 6.12. sotiemme veteraaneja avustajineen, Louhi ry:n jäseniä ja talkoolaisia, entisiä ja nykyisiä louhiteatterilaisia ja Louhiteatterin toiminnassa mukana olleet. 

 

Tule viettämään Suomi 100 juhlavuotta ja Itsenäisyyspäivää Louhitalolle 6.12.2017 klo 14.00!

 

Järjestämme itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Louhitalolla Kiitos kirjeestäsi, -esityksen kutsuvierasnäytännön, johon toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi. Kutsuvierasnäytös on kaikille niille, jotka ovat olleet mukana Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n ja  Louhiteatterin toiminnassa sen yli kymmenvuotisen taipaleen aikana niin näyttämöllä, kulisseissa kuin muissakin taustajoukoissa kuten lippujen myynnissä, siivouksessa, keittiössä ja  parkissa ym. tehtävissä sekä yhteistyökumppaneille. Esitykseen on kutsuttu myös sotiemme veteraaneja avustajineen.

 

Tilaisuus alkaa kakkukahveilla klo 14 Louhen kahviossa. Tunnin kestävä Kiitos kirjeestäsi, -esitys pyörähtää käyntiin klo 15. Esityksen jälkeen on buffet-tarjoilu  Louhen  toiminnassa vuosien varrella mukana olleille louhiteatterilaisille, talkoolaisille ja muille Louhen tukijoille.  Illan aikana on mahdollisuus muistella yhdessä Louhiteatterin esityksiä ja Louhen tapahtumia, katsella  kuvia ja videoita teatterin toiminnasta  sekä tavata entisiä ja nykyisiä Louhen toimijoita.

 

Pyytäisimme Teitä ilmoittamaan tulostanne tilaisuuteen etukäteen  viimeistään 3.12.2017 mennessä. Se onnistuu Louhiteatterin varauspuhelimen (045 784 503 40) tai sähköpostin (louhiteatteri@gmail.com) kautta. Kerrottehan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden maksuttomuuden mahdollistaa Kansan sivistysrahaston/Antti Jussi Kososen  rahaston  myöntämä avustus Kulttuuriyhdistys Louhi ry:lle tilaisuuden järjestämiseksi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.  

 

Nähdään pian Louhitalon lämmössä! Tervetuloa!

 

Enossa 22.11.2017

 

Kulttuuriyhdistys Louhi ry

 

Tuija Hirvonen-Puhakka                                            Tuula Tirronen

puheenjohtaja                                                            varapuheenjohtaja

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Avaruus -aiheinen luento pe 17.7. klo 18 Louhitalolla

July 8, 2020

1/3
Please reload

Uusimmat kirjoitukset

January 31, 2020

Please reload

Search By Tags