top of page

Kutsu 6.12. itsenäisyyspäivän tilaisuuteen Louhitalolle

Kutsumme Louhitalolle 6.12. sotiemme veteraaneja avustajineen, Louhi ry:n jäseniä ja talkoolaisia, entisiä ja nykyisiä louhiteatterilaisia ja Louhiteatterin toiminnassa mukana olleet.

Tule viettämään Suomi 100 juhlavuotta ja Itsenäisyyspäivää Louhitalolle 6.12.2017 klo 14.00!

Järjestämme itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Louhitalolla Kiitos kirjeestäsi, -esityksen kutsuvierasnäytännön, johon toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi. Kutsuvierasnäytös on kaikille niille, jotka ovat olleet mukana Kulttuuriyhdistys Louhi ry:n ja Louhiteatterin toiminnassa sen yli kymmenvuotisen taipaleen aikana niin näyttämöllä, kulisseissa kuin muissakin taustajoukoissa kuten lippujen myynnissä, siivouksessa, keittiössä ja parkissa ym. tehtävissä sekä yhteistyökumppaneille. Esitykseen on kutsuttu myös sotiemme veteraaneja avustajineen.

Tilaisuus alkaa kakkukahveilla klo 14 Louhen kahviossa. Tunnin kestävä Kiitos kirjeestäsi, -esitys pyörähtää käyntiin klo 15. Esityksen jälkeen on buffet-tarjoilu Louhen toiminnassa vuosien varrella mukana olleille louhiteatterilaisille, talkoolaisille ja muille Louhen tukijoille. Illan aikana on mahdollisuus muistella yhdessä Louhiteatterin esityksiä ja Louhen tapahtumia, katsella kuvia ja videoita teatterin toiminnasta sekä tavata entisiä ja nykyisiä Louhen toimijoita.

Pyytäisimme Teitä ilmoittamaan tulostanne tilaisuuteen etukäteen viimeistään 3.12.2017 mennessä. Se onnistuu Louhiteatterin varauspuhelimen (045 784 503 40) tai sähköpostin (louhiteatteri@gmail.com) kautta. Kerrottehan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden maksuttomuuden mahdollistaa Kansan sivistysrahaston/Antti Jussi Kososen rahaston myöntämä avustus Kulttuuriyhdistys Louhi ry:lle tilaisuuden järjestämiseksi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Nähdään pian Louhitalon lämmössä! Tervetuloa!

Enossa 22.11.2017

Kulttuuriyhdistys Louhi ry

Tuija Hirvonen-Puhakka Tuula Tirronen

puheenjohtaja varapuheenjohtaja


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page