Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue ti 5.12. Louhitalolla!

November 28, 2017

 

 

Joensuu -viikolla,  marras- ja joulukuun vaihteessa juhlitaan satavuotiasta Suomea teemalla ´Yhdessä´. Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden ja Teatteri-Traktorin tuottama kiertue suuntautuu  Joensuun maaseutualueille. Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue on yhdistelmä musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Esitys ponnistaa iltamaperinteestä ollen kuitenkin kiinni tiukasti tässä ajassa ja ajankohtaisissa ilmiöissä. Sisältö yhdistää musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja osallistavia elementtejä luoden yhteisen illanvieton.

Pekka Puupää -esityskiertue tuo tutut hahmot tähän päivään

Pekka Puupää on samaistuttava ja lämminsydäminen hahmo. Puupää -sarjakuvat ja elokuvat olivat aikansa lapsia, mutta niistä voi ammentaa paljon. Kertovathan ne omalla äänellään myös yhteiskunnan epätasa-arvoisuudesta, työttömyydestä, normien ulkopuolella elämisestä ja kamppailusta arjessa. Pekka Puupää edustaa myös komiikan ja suomalaisen huumorin peruskuvastoa. Kiertueen ohjelmistossa pyritään kunnioittamaan tätä henkeä ja samalla luomaan uutta sisältöä jossa sekoittuvat historia, kulttuuriperintö ja tämän hetken arki.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Paikalliset toimijat järjestävät kahvit, eli kahvirahaa kannattaa varata mukaan. Kiertueella ovat mukana myös Joensuun seudun Leader ja Martat. Esityksen valmistamista on tukenut Maaseudun Sivistysliitto. Ohjelma kestää väliajan kanssa n. 2 tuntia.

Kiertue maaseutualueilla:

ke 29.11,klo 18.30, Pyhäselkä, Hammaslahden nuorisoseurantalo
to 30.11, klo 18.00, Kiihtelysvaara, Suojapirtti
pe 1.12,klo 18.00, Tuupovaara , Tuupovaaran Ullakko
ti 5.12., klo 19.00, Eno, Louhitalo

Lisätietoja: Kaisa Kervinen 045 322 8098,
kaisa.traktori@gmail.com,
www.traktori.net

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Avaruus -aiheinen luento pe 17.7. klo 18 Louhitalolla

July 8, 2020

1/3
Please reload

Uusimmat kirjoitukset

January 31, 2020

Please reload

Search By Tags