Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue ti 5.12. Louhitalolla!

November 28, 2017

 

 

Joensuu -viikolla,  marras- ja joulukuun vaihteessa juhlitaan satavuotiasta Suomea teemalla ´Yhdessä´. Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden ja Teatteri-Traktorin tuottama kiertue suuntautuu  Joensuun maaseutualueille. Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue on yhdistelmä musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Esitys ponnistaa iltamaperinteestä ollen kuitenkin kiinni tiukasti tässä ajassa ja ajankohtaisissa ilmiöissä. Sisältö yhdistää musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja osallistavia elementtejä luoden yhteisen illanvieton.

Pekka Puupää -esityskiertue tuo tutut hahmot tähän päivään

Pekka Puupää on samaistuttava ja lämminsydäminen hahmo. Puupää -sarjakuvat ja elokuvat olivat aikansa lapsia, mutta niistä voi ammentaa paljon. Kertovathan ne omalla äänellään myös yhteiskunnan epätasa-arvoisuudesta, työttömyydestä, normien ulkopuolella elämisestä ja kamppailusta arjessa. Pekka Puupää edustaa myös komiikan ja suomalaisen huumorin peruskuvastoa. Kiertueen ohjelmistossa pyritään kunnioittamaan tätä henkeä ja samalla luomaan uutta sisältöä jossa sekoittuvat historia, kulttuuriperintö ja tämän hetken arki.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Paikalliset toimijat järjestävät kahvit, eli kahvirahaa kannattaa varata mukaan. Kiertueella ovat mukana myös Joensuun seudun Leader ja Martat. Esityksen valmistamista on tukenut Maaseudun Sivistysliitto. Ohjelma kestää väliajan kanssa n. 2 tuntia.

Kiertue maaseutualueilla:

ke 29.11,klo 18.30, Pyhäselkä, Hammaslahden nuorisoseurantalo
to 30.11, klo 18.00, Kiihtelysvaara, Suojapirtti
pe 1.12,klo 18.00, Tuupovaara , Tuupovaaran Ullakko
ti 5.12., klo 19.00, Eno, Louhitalo

Lisätietoja: Kaisa Kervinen 045 322 8098,
kaisa.traktori@gmail.com,
www.traktori.net

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Louhiteatterissa ensi-iltaan Lokki

January 7, 2020

1/2
Please reload

Uusimmat kirjoitukset
Please reload

Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Tuula Tirronen
Puh. 045 314 7113

Varapuheenjohtaja Marja-Liisa Turunen
Puh. 044 273 4653
Sihteeri Maarit Hämäläinen-Koljonen
Puh. 040 579 5957

OSOITE

LOUHITALO
Heintie 16
81200 Eno

louhitalo@gmail.com


Huom! Louhiteatterin varaukset:

louhiteatteri@gmail.com tai puhelimitse 045 7845 0340
 

SEURAA MEITÄ:

  • w-facebook

© Kulttuuriyhdistys Louhi ry 2019