top of page

Louhen DigiTaidekoulu avautuu!

Jaa että mikä? No Louhen uudet taideverkkokurssitpa tietenkin!

Kulttuuriyhdistys Louhi tahtoo jakaa kulttuuriä myös yli paikallisten rajojen: siksi avaammekin Louhen DigiTaidekoulun, joka löytyy osoitteesta www.videokoulutus.fi/digitaidekoulu

Ensimmäisenä verkkokurssina avautuu pohjoiskarjalaisen ylpeytemme eli Kolin kansallismaiseman maalaus akryyriväreillä -verkkokurssi.

"Maalaa Kolin kansallismaisema akryyliväreillä -verkkokurssi" on 4 viikon mittainen verkkokurssi, jossa kuvataiteilija Tuija Hirvonen-Puhakka opastaa opetusvideoissa kuinka ikuistat itse Kolin kansallismaiseman omakätisesti. Jos et ole ennen kokeillut maisemamaalausta, niin tämä on oivallisin tapa aloittaa! Verkkokurssi on jaettu eri teemoihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin teemassa olevien Tuija Hirvonen-Puhakan opetusvideoiden avulla sujahdat maisemamaalauksen saloihin helposti. VERKKOKURSSIN TEEMAT OVAT: 1. SOMMITTELU 2. VÄRIT JA TILA 3. VALO, VARJO JA SYVYYS 4. YKSITYISKOHDAT JA VIIMEISTELY Ostettuasi verkkokurssin kurssi on auki neljän viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta.

Kurssin osallistujamaksu on 69 euroa.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu verkkokurssille täältä: http://www.videokoulutus.fi/course/57 **

Verkkokurssi on saanut toteutukseen tukea Joensuun kaupungin kulttuuripalveluilta.


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page