top of page

Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue ti 5.12. Louhitalolla!

Joensuu -viikolla, marras- ja joulukuun vaihteessa juhlitaan satavuotiasta Suomea teemalla ´Yhdessä´. Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden ja Teatteri-Traktorin tuottama kiertue suuntautuu Joensuun maaseutualueille. Pekka Puupää & koko kansan esityskiertue on yhdistelmä musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja ajankohtaisia ilmiöitä. Esitys ponnistaa iltamaperinteestä ollen kuitenkin kiinni tiukasti tässä ajassa ja ajankohtaisissa ilmiöissä. Sisältö yhdistää musiikkia, draamaa, tietoviihdettä ja osallistavia elementtejä luoden yhteisen illanvieton. Pekka Puupää -esityskiertue tuo tutut hahmot tähän päivään Pekka Puupää on samaistuttava ja lämminsydäminen hahmo. Puupää -sarjakuvat ja elokuvat olivat aikansa lapsia, mutta niistä voi ammentaa paljon. Kertovathan ne omalla äänellään myös yhteiskunnan epätasa-arvoisuudesta, työttömyydestä, normien ulkopuolella elämisestä ja kamppailusta arjessa. Pekka Puupää edustaa myös komiikan ja suomalaisen huumorin peruskuvastoa. Kiertueen ohjelmistossa pyritään kunnioittamaan tätä henkeä ja samalla luomaan uutta sisältöä jossa sekoittuvat historia, kulttuuriperintö ja tämän hetken arki. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Paikalliset toimijat järjestävät kahvit, eli kahvirahaa kannattaa varata mukaan. Kiertueella ovat mukana myös Joensuun seudun Leader ja Martat. Esityksen valmistamista on tukenut Maaseudun Sivistysliitto. Ohjelma kestää väliajan kanssa n. 2 tuntia. Kiertue maaseutualueilla: ke 29.11,klo 18.30, Pyhäselkä, Hammaslahden nuorisoseurantalo to 30.11, klo 18.00, Kiihtelysvaara, Suojapirtti pe 1.12,klo 18.00, Tuupovaara , Tuupovaaran Ullakko ti 5.12., klo 19.00, Eno, Louhitalo Lisätietoja: Kaisa Kervinen 045 322 8098, kaisa.traktori@gmail.com, www.traktori.net


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page