The Bloody Rooster Band (ML/DK/FIN/) saapuu Louhitalolle!

July 10, 2018

Soittoaika on 15.7. klo 19.00. Yhtye soittaa Malilaista bobomusiikkia jossa on myös vaikutteita jazzista sekä suomalais-ugrilaisessa ja itäaasialaisesta musiikista.  Liput 10/8 euroa. Louhitalolla on myös kahvio avoinna.

 

The Bloody Rooster Bandillä (ML/DK/FIN) on kunnia esitellä yhtyeen neljä malilaista jäsentä ensimmäistä kertaa Suomessa. Yhtyeen malilainen laulaja ja Sory Dao on saanut oppinsa korvakuulolla sukupolvilta toisille siirtyneestä griot perinteestä ja on ilmiömäinen improvisoijia tyylissään. Yhtyeen balafonisti Kassim Koita on palkittu Malin parhaaksi balafonistiksi kolme kertaa ja yhtyeen kitaristi Dieudonne Koita on toiminut musiikin sovittajana. Tanskalaiset jäsenemme ovat opiskelleet malilaisia rytmejä jo vuosien ajan ja yhtyeen suomalainen huilisti Jenni Hanikka on myös opiskellut malilaista huilumusiikkia. Sekä yhdessä yhtyeen jousisoittajan, Hanna Järven kanssa itäaasialaisia ja suomalais ugrilaisia musiikkiperinteitä. Konsertin pääpaino on malilaisessa bobojen musiikissa, mutta siinä on havaittavissa vaikutteita muistakin musiikkityyleistä. Musiikin perustana ovat bobomusiikin moninaiset rytmit sekä kauniit, sielukkaat melodiat.

 

 

 

Please reload

Louhitalolla tapahtuu

Avaruus -aiheinen luento pe 17.7. klo 18 Louhitalolla

July 8, 2020

1/3
Please reload

Uusimmat kirjoitukset

January 31, 2020

Please reload

Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Tuula Tirronen
Puh. 045 314 7113

Varapuheenjohtaja Marja-Liisa Turunen
Puh. 044 273 4653
Sihteeri Maarit Hämäläinen-Koljonen
Puh. 040 579 5957

OSOITE

LOUHITALO
Heintie 16
81200 Eno

louhitalo@gmail.com


Huom! Louhiteatterin varaukset:

louhiteatteri@gmail.com tai puhelimitse 045 7845 0340
 

SEURAA MEITÄ:

  • w-facebook

© Kulttuuriyhdistys Louhi ry 2019