top of page

Avoimet harjoitukset 11.1. klo 14-15

Louhiojan Louhitalossa harjoitellaan 8.-12.1.2020 poikkitaiteellista teosta nimeltä Ghost Town. Tekijöinä ovat Uimaharjusta lähtöisin oleva sirkustaiteilija Sakari Männistön lisäksi, tanssija Emmi Pennanen (Helsingin Kansallisbaletista), tanssija Emma Lister (UK), foley-taiteilija Heikki Kossi, mediasuunnittelija Aku Meriläinen, sekä dramaturgi Jarkko Lehmus.

Teosta on harjoiteltu aiemmin Koneen Säätiön residenssissä Saaren Kartanossa Mynämäellä. Tämä on teoksen toinen harjoitusjakso, ja ensimmäinen kerta kun koko työryhmä on koossa yhtäaikaa. Teoksen ensi-ilta on suunniteltu keväälle 2021.

Teoksen avoimet harjoitukset ovat klo 11.1.2020 klo 14:00-15:00. Louhitalon kahvio on avoina 13.30 alkaen. Avoimissa harjoituksissa taiteilijat näyttävät osia harjoitellusta materiaalista ja kertovat teoksen taustoista.


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page