Tervetuloa Louhitalon näyttelyihin!

Louhitalolla esillä upeita lasten taideteoksia!

Enon Louhitalolla (Heintie 16, Louhioja) on esillä helmi-maaliskuun aikana Lasten kansainvälinen taidenäyttely ”Pohjolan avoin kirja”. Näyttelyn toteutuksesta vastaa Ympäristö- ja yhteisötaide PYRY ry.

Näyttelyyn voi käydä tutustumassa 13.3. saakka. Se on avoinna la-su 22.-23.2. klo 9-13 sekä sopimuksesta. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tiedustelut louhitalo@gmail.com

Vuosien 2018-2019 aikana PYRY ry on järjestänyt kolme kansainvälistä lasten ja nuorten taidekilpailua ja -näyttelyä. Vuonna 2019 taidekilpailun aiheena oli ”Pohjolan avoin kirja”. Kilpailuteokset kuvaavat suomalaisten ja venäläisten kirjailijoiden tuotantoa, Pohjolan kirjallisuutta sekä sen kulttuurihistoriallista perintöä, luontoa ja sitä yhteistä perintöä, mitä meidän kansojemme kulttuureissa on.

Kilpailun järjestäjät ovat Pyry ry:n kuvataiteilijat Tuija Hirvonen-Puhakka ja Pertti Karjalainen sekä Vologdan V.N. Korbakovin taidekoulu/Venäjä. Kilpailuun osallistuivat V.N.Korbakovin taidekoulun oppilaat, Enon alakoulun 2. luokka ja Jyväskylän Keski-Palokan koulu.

Yhteistyökumppanina on ollut kulttuuriyhdistys Louhi ry, jonka tiloissa on esitelty myös vuosina 2018-2019 kansainvälisen lasten ja nuorten taidekilpailun teoksia.

Kilpailuteokset toimitettiin sähköisesti V.N.Korbakovin taidekoululle ja varsinainen valinta tapahtui syksyllä 2019 Vologdassa. ”Pohjolan avoin kirja” kansainvälinen lasten ja nuorten taidenäyttely on ollut esillä Vologdassa ja nyt Louhitalolla Enossa. Enon jälkeen näyttely siirtyy Jyväskylään.

Louhitalolla on tulossa myös muita mielenkiintoisia näyttelyitä:

#louhitalo #taidenäyttely

Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
No tags yet.
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Tuula Tirronen
Puh. 045 314 7113
Varapuheenjohtaja 

Juha Koljonen

puh. 040 741 4411

Sihteeri Maarit Hämäläinen-Koljonen
Puh. 040 579 5957

OSOITE

LOUHITALO
Heintie 16
81200 Eno

louhitalo@gmail.com


Huom! Louhiteatterin varaukset:

louhiteatteri@gmail.com tai puhelimitse 045 7845 0340
 

SEURAA MEITÄ:

  • w-facebook

© Kulttuuriyhdistys Louhi ry 2019