top of page

Räsynukketyöpaja Louhitalolla 20.07.2023 klo 12-17

Tule tekemään oma räsynukkesi Enon Louhitalolle! Työpajassa voit ommella omantekoisen nuken kierrätetyistä materiaaleista. Työpaja sopii kaikille ja tekemisen voi valita oman taitotasonsa mukaan. (Lapset voivat tulla aikuisen kanssa.)


Materiaaleissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja, joten jos sinulta löytyy kaapista ylimääräisiä kankaanpaloja tai rikkinäisiä tekstiilejä, voit tuoda niitä työpajaan. Mukaan voi ottaa myös omat sakset, neulat, kangasta, lankaa, nappeja helmiä, nuken täytettä yms. Paikan päältä löytyy myös erilaisia käsityötarvikkeita. Työpajaan on vapaa pääsy, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Louhitalolla on samanaikaisesti esillä myös Rauhan äänet -taidenäyttely, johon pääset tutustumaan halutessasi samalla kertaa.

***


Minä olen Kerttu Ahlholm ja toimin avustajana neuvomassa räsynukkejen teossa. Opiskelen tekstiilisuunnittelua Ammattikorkeakoulu Metropoliassa ja suoritan työpajan osana freelancer -työharjoitteluani. Minua kiinnostaa tekstiilien uusiokäyttäminen, perinteisten tekniikoiden harjoittaminen ja haluankin jakaa näitä oppeja ja käsityöinnostusta muille!Olen paikalla Louhitalolla 12-17, paikalle voi tulla piipahtamaan tekemään pienemmänkin

käsityön tai valita itselleen haastavamman pidempikestoisen työn. Tervetuloa, nähdään Louhitalolla!


Jos sinulla on kysyttävää työpajaan liittyen voit ottaa yhteyttä: Kerttua2@gmail.com tai +358451636630

Comments


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page