top of page

Rauhan ilta Louhitalolla pe 18.8. klo 19

Ohjelmallinen RAUHAN ILTA Louhitalossa pe 18.8. alkaen klo 19.

Kulttuuriyhdistys Louhi ry ja Louhiteatteri järjestää jo toisen kerran samansisältöisen rauhan illan perjantaina 18.8.2023 klo 19.00. Ennen tapahtuman alkua voi tutustua taidenäyttelyyn, myös kahvio on avoinna. Tapahtumalla halutaan tukea rauhantyötä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.


Rauhan ilta koostuu Louhiteatterin työryhmän valitsemista runoista ja runokatkelmista sekä lauluista. Ohjelmassa on muun muassa runoja Bertolt Brechtiltä, Eino Leinolta, enolaiselta Taimi Hämäläiseltä sekä tunnettuja ja muutamia vähän vähemmän tunnettuja rauhanaiheisia lauluja. Esiintyjät ovat usean polven louhiteatterilaisia.

Louhitalolla on avoinna 18.8.2023 saakka Rauhan Äänet -taidenäyttely. Näyttelyssä taiteilija luo ja tuo esille taideteoksen ”Rauhan ääneksi”. Venäjän hyökätessä Ukrainaan 24.2.2022 on kuvataiteilijoiden päästettävä rauhankyyhky lentoon ja toimittava aktiivisesti Venäjän sotaa sekä muita sotia vastaan. Kulttuuriyhdistys Louhi ry kutsuu hetken yhdessäoloon ja myötäelämiseen ukrainalaisten ja kriisialueilla muualla maailmassa elävien ja niiltä pakenevien kanssa.

Comments


Louhitalolla tapahtuu
Uusimmat kirjoitukset
Search By Tags
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square

Louhi-

 TALO
bottom of page